ME

 
 

Natura oli ja on

pitkäaikaisen haaveen ja työn tulos.

Halusimme perustaa Helsinkiin ravintolan jossa voisimme tarjota hyvää, mielenkiintoista ruokaa, korkeatasoisista raaka-aineista, raikkaita ja mielenkiintoisia viinejä sekä cocktaileja hyvällä hinta-laatu suhteella rennossa ilmapiirissä.

Valmistamme ruoan avokeittiössä aivan asiakkaan läheisyydessä kuten Espanjalaisissa tapas baareissa.

Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin ruokalistalta. Menuumme koostuvat useista annoksista jotta pääsette maistamaan monia erilaisia makuja.

Keittiömme kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen. Valmistamme useat maitotuotteet itse mm. voin, piimän ja juustoja.

Hankimme lihan ainoastaan tiloilta, jotka tunnemme henkilökohtaisesti. Näillä maatiloilla eläinten elinolot ja ruokavalio ovat parhaat mahdolliset. Käyttämämme kalat ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja. Lisäksi saamme kalaonnen mukaan omilta kalastajiltamme saaliita. Suosimme aina kotimaisia pientuottajia ja luomua sekä ulkomaisten toimijoiden kanssa fair trade tuotteita.

Suuren panoksen ruokaan antavatkin lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat, pientuottajat ja ystävät, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan meille Naturaan. Suomalaisten ja pohjoismaisten tuottajien lisäksi käytämme muutamia tarkoin valittuja ulkomaisia toimittajia.

Viinilistamme pohjautuu ruoan tavoin puhtaisiin ja raikkaisiin makuihin, pientuottajiin sekä hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Tervetuloa ja nähdään Naturassa!:)

Terveisin Anya &  David

ps. Lisätietoja kestävänkehityksen asioista sekä muusta löydät täältä