MITÄ NATURA TARJOAA?

Tarjoamme kolme valmiiksi suunniteltua menukokonaisuutta á la carte listan annoksista. Lisäksi annoksia voi tilata yksittäin listaltamme. Esimerkki menun löydät täältä.

Lisäksi tarjoamme viinejä, oluita, cocktaileja, digestiivejä sekä alkoholittomia juomia suurin osa tulee pientuottajilta. Juomalistan löydät täältä.


ONKO TEILLÄ KASVIS VAIHTOEHTOA MENUISTANNE?

Kyllä. Neljän ruokalajin sekä keskipitkä menu on aina saatavilla myös kasvisversiona. Suosittelemme kasvisruokalijoille keskipitkää "Tradition & Innovation" menuta.


MONESTA  À LA CARTE LISTAN ANNOKSESTA TULEN TÄYTEEN?

Annokset ovat listalla pienimmästä suurimpaan. Suosittelemme tilaamaan ruokahalusta riippuen suolaisia annoksia kolmesta kuuteen. 


Valmistamme teille menun rajoitteidenne mukaisesti.

Muistattehan ilmoittaa kaikki rajoitteenne varauksenteon yhteydessä sekä menuvalintanne mikäli se on tiedossa.

MINULLA ON RUOKA-AINE ALLERGIA TAI RAJOITE


Neljän ruokalajin illalliseen tulisi varata 1,5h - 2h, keskipitkään menuseen 2-2,5h ja pisimpään menuuseen vähintään 3h-3,5h

Mukaudumme asiakkaan oman aikataulun ja ruokailutahdin mukaan mikä vaikuttaa olennaisesti illallisen kestoon.

KUINKA KAUAN ILLALLINEN KESTÄÄ?


Emme luokittele itseämme mihinkään tiettyyn maahan. Ruoka suunnitellaan omien kokemusten ja mielikuvituksen pohjalta joista kumpikaan ei rajoitu yhteen maahan tai maanosaan.

Kuitenkin vuodenajasta riippuen n.90% raaka-aineista hankitaan Suomesta pientuottajilta sekä omalta kasvimaalta. Muut tuotteet hankimme Pohjoismaista sekä muutamalta tarkoin valitulta ulkomaiselta pientuottajalta.

Suosimme aina Fair Tradea, luomua ja pientuottajia myös ulkolaisissa raaka-aineissa.

MINKÄ MAALAINEN KEITTIÖ NATURASSA ON?


Pöytävaraus ei ole pakollinen mutta suosittelemme varauksen tekemistä. Lisäksi baarissa on istumapaikat kahdelle odottaessanne pöydän vapautumista.

TULISIKO MINUN VARATA PÖYTÄ ENNEN RUOKAILUA?


Pyydämme yli kuuden hengen seurueilta ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa illan viihtyvyyden sekä sujuvuuden tähden omalle sekä ravintolan muille pöytäseurueille.

 

MIKSI PYYDÄTTE ISOMMILTA RYHMILTÄ TILAUSTA ENNAKKOON?


Kyllä, omaan käyttöön. Kuvien julkaiseminen sosiaalisessa mediassa ja muilla henkilökohtaisilla palstoille on myös sallittua ja toivottua.

Kaupalliseen ja lehdistön käyttöön on pyydettävä erikseen lupa info@restaurantnatura.com. Toimitamme myös pyynnöstä kuvia lehdistön käyttöön. Lehdistön omiin kuvauksiin on varattava aika ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla.

SAAKO RAVINTOLASSA OTTAA KUVIA?


Kyllä, avaamme ravintolan tarpeiden mukaan aukioloaikojen ulkopuolella pienimmillekkin ryhmille riippuen tilaisuuden luonteesta ja henkilömäärästä. Otamme varauksia tarvittaessa myös ennen avaamista ke-su. Olettehan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Voinko tehdä varauksen aukiolo aikojen ulkopuolelta?